Energetische behandeling in combinatie met de energetische stoel

Energetische Urim-code stoel

De energie in en rond ons lichaam kan minder gaan stromen door bv. verdriet, angst, pijn, trauma’s, vermoeidheid, stress, …. waardoor ons lichaam uit balans komt en we lichamelijke en/of emotionele klachten kunnen krijgen.

Door de energetische Urim-code stoel te combineren met een energetische behandeling (healing), wordt er zeer gericht gewerkt op het verwijderen van blokkades en (oude) pijnpunten en het activeren van jouw zelfhelend vermogen.

Je kan de werking van de energetische stoel en de healing ervaren als tintelingen, warmte, … een diepe ontspanning.  Het kan ook zijn dat je niets ervaart.  Dat is ook ok.  Elke ervaring is anders en heeft geen effect op de behandeling zelf.

Deze unieke behandeling heeft ook een bewustmakend en bewustzijn verhogend effect waardoor er inzicht ontstaat in hetgeen momenteel in je leven speelt, in patronen en gedachten die je beperken of tegenhouden.   Het is pas door het bekijken, aanpakken en loslaten van hetgeen ons tegenhoudt onszelf te zijn, dat we groeien en dichter bij onszelf komen.  Bij wie we zijn en bij wat we hier op aarde willen neerzetten.

Een energetische behandeling in combinatie met de energetische Urim-code stoel zorgt voor een diepgaande en transformerende healing zodat je je terug kan verbinden met je authentieke kracht en je kwaliteiten.   Het bevordert je gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

De werking van deze behandeling werkt na de sessie nog een hele tijd door.

Een energetische behandeling duurt 70 min., wordt gegeven door Liesbeth en kost 70€.

Contacteer Liesbeth voor het maken van een afspraak of bijkomende informatie:

Liesbeth: 0473 645 911 
info@praktijk-inner-balance.be.

 

Verloop van de sessie:

 • We starten de sessie met een kort voorgesprek.
 • Voordat je op de energetische Urim-stoel plaatsneemt, formuleren we jouw intentie. Dit kan bijvoorbeeld het loslaten van angst of twijfel zijn, een lichamelijke klacht, of het verkrijgen van inzicht in een thema dat momenteel in je leven speelt. Tijdens de stoelzitting begeleid ik jou bij de gekozen intentie. 
 • Daarna ontvang je de healing doordat ik mijn handen zachtjes op of net boven jouw lichaam hou. Tijdens de healing lig je aangekleed op de behandeltafel.  Makkelijke en niet knellende kledij is gewenst ter bevordering van de ontspanning.
  Het is belangrijk dat je na de sessie voldoende water drinkt om vrijgemaakte afvalstoffen af te voeren.

   Waarom zijn energetische behandelingen belangrijk?

   Net zoals we dagelijks onze tanden poetsen, onze handen wassen,… is het ook belangrijk om op regelmatige basis ons lichaam en auralaag energetisch te reinigen.    

   We leven namelijk in een snel veranderende maatschappij wat voor velen uitdagingen met zich meebrengt.
   Er wordt verwacht dat we een goede job hebben en dit combineren met een gezin, hobby's, een vriendenkring,...
   Je kan het gevoel hebben te 'moeten' voldoen aan de verwachtingen van anderen.
   Dit kan extra druk met zich meebrengen waardoor er stress, angst, zelftwijfel ontstaat. 

   Ook kan je onbewust energieën van anderen overnemen. Denk hierbij aan emoties, gedachten, dagelijkse stress waardoor je energetisch 'leeggezogen' wordt.   

   Dit alles kan je energiesysteem uit balans brengen waardoor je prikkelbaarder, vermoeid, angstig, lusteloos kan zijn.  Het kan ook zijn dat je een ‘zwaar’ gevoel rond je ervaart.

   Door middel van de unieke combinatie van de krachtige energetische Urim-code stoel en de energetische behandeling (healing) voel je je lichter, ontspannen, je pijnpunten en belemmerende overtuigingen verdwijnen waardoor je dichter bij jeZelf komt. 

    

   Hieronder vind je een review:

   'Liesbeth is een lieve en zachte dame die in alle eenvoud en rust met je in gesprek gaat, ze zorgt voor een veilige omgeving waar je je helemaal welkom voelt. De energie waarmee ze werkt is gefocust en wijds tegelijk, emoties worden aangeraakt om losgelaten te worden - bij mij in de vorm van traantjes.  Na een sessie ben ik altijd heel rustig en vredig. Liesbeth geeft je wat je op dat moment nodig hebt, om weer een stapje verder te kunnen. Heel erg dank voor je mooie energie en feedback.'
   Deborah

    

   Het ontvangen van een behandeling is geen vervanging van een consultatie bij de huisarts.
   Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!