Energetische massage in combinatie met de energetische stoel

Energetische Urim-code stoel

Bij deze unieke behandeling wordt de krachtige en transformerende werking van de energetische Urim-code stoel afgewisseld met een ontspannende lichaamsmassage en het energetisch in balans brengen van de chakra’s en de auralagen dmv de universele energie.   Hierdoor krijgt niet alleen het fysieke lichaam de nodige ontspanning, maar worden er ook energetische blokkades en (oude) pijnpunten verwijderd. 

Deze behandeling werkt door op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. 

Tijdens de behandeling kan je de werking van de energetische Urim-code stoel en de healing, die via mijn handen aan jouw lichaam wordt doorgegeven, ervaren als tintelingen, warmte, ... een diepe rust.  Je kan ook een ruimer en lichter gevoel ervaren.  Het kan ook zijn dat je niets voelt.  Dit is ook ok.  Elke ervaring is anders en heeft geen effect op de behandeling zelf.

Doordat deze behandeling zeer diep doorwerkt, krijg je diepgaand inzicht in patronen, overtuigingen, … zodat ze losgelaten mogen worden en er vernieuwing en transformatie plaatsvindt.   Zo ga jij je meer en meer gaan verbinden met je authentieke kracht en je kwaliteiten.   Een thuiskomen bij jezelf.   

De werking van deze energetische massage werkt na de sessie nog verder door. 

Een energetische massage duurt 2 uur, wordt gegeven door Liesbeth en kost 120€.

Contacteer Liesbeth voor het maken van een afspraak of bijkomende informatie:

Liesbeth: 0473 645 911 
info@praktijk-inner-balance.be.

 

Verloop van een energetische massage:

 • We beginnen de sessie met een kort voorgesprek.
 • Voordat je op de energetische Urim-stoel plaatsneemt, formuleren we jouw intentie. Dit kan bijvoorbeeld het loslaten van angst of twijfel zijn, een lichamelijke klacht, of het verkrijgen van inzicht in een thema dat momenteel in je leven speelt. Tijdens de stoelzitting begeleid ik jou bij de gekozen intentie. 
 • Daarna ontvang je een ontspannende massage van het volledige lichaam met warme olie.  
 • Ten slotte geef ik je een healing door mijn handen op of net boven jouw lichaam te houden.
Het is belangrijk dat je na de sessie voldoende water drinkt om vrijgemaakte afvalstoffen af te voeren.

    

   Hieronder vind je een review over de healing:

   'Liesbeth is een lieve en zachte dame die in alle eenvoud en rust met je in gesprek gaat, ze zorgt voor een veilige omgeving waar je je helemaal welkom voelt. De energie waarmee ze werkt is gefocust en wijds tegelijk, emoties worden aangeraakt om losgelaten te worden - bij mij in de vorm van traantjes.  Na een sessie ben ik altijd heel rustig en vredig. Liesbeth geeft je wat je op dat moment nodig hebt, om weer een stapje verder te kunnen. Heel erg dank voor je mooie energie en feedback.'
   Deborah

    

   Het ontvangen van een behandeling is geen vervanging van een consultatie bij de huisarts.
   Raadpleeg bij gezondheidsklachten of twijfel over uw gezondheid altijd uw huisarts of medisch specialist!