Voeding als medicijn: van klacht naar kracht op een gezonde en gemakkelijke manier

Ervaar je lichamelijke ongemakken of een gebrek aan energie?
Heb je last van vage klachten waarvan men de oorzaak niet weet?
Misschien heb je al van alles geprobeerd om je energieker te voelen of je klachten te verlichten, maar zonder het gewenste resultaat te behalen.

Wist je dat voeding een cruciale rol speelt in hoe we ons voelen?

Gezonde voeding vormt de basis voor een goed functionerend lichaam. Het helpt niet alleen om een gezond gewicht te behouden, maar verkleint ook het risico op chronische ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. Daarnaast zorgt een uitgebalanceerd voedingsschema voor meer energie, verbetert het je mentale helderheid en verbetert je levenskwaliteit.

Zelf heb ik ervaren dat door slechts enkele kleine aanpassingen aan men eetpatroon aan te brengen, ik geen last meer heb van brandend maagzuur. Bovendien voel ik me langer verzadigd, waardoor ik geen behoefte meer heb aan zoete tussendoortjes en ben ik ook enkele kilo’s afgevallen.   

Na zelf de voordelen van voeding op mijn lichaam te hebben ervaren, besloot ik een gepersonaliseerd voedingscoaching programma te ontwikkelen om mensen met lichamelijke klachten te helpen.  Zo voel je je weer beter en energieker om volop van het leven te genieten.   

Maar wat houdt voedingscoaching precies in, en waarom is gepersonaliseerd advies zo belangrijk?


Het belang van gepersonaliseerde voedingsadvies

Iedereen is uniek, en dat geldt ook voor je voedingsbehoeften. Daarom is op maat gemaakt advies zo essentieel.

Je goed voelen gaat verder dan alleen voeding. Daarom richten we ons ook op andere aspecten van je leven, zoals je slaapgewoonten, stressniveau, en algehele levensstijl.

Ik help je graag te ontdekken welke voedingsmiddelen voor jou het beste werken.

 

Wat mag je verwachten?

  • We beginnen met een intakegesprek waarin we jouw klachten en gezondheidsdoelen bespreken.  Op basis hiervan stel ik een uitgebreid voedingsplan voor je op. (30 min.)
  • In de volgende sessie bespreken we jouw voedingsplan in detail.  Dit programma is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en doelen en bevat veel extra tips om je gezondheid en welzijn te verbeteren. (1,5 à 2 uur)
  • Na ongeveer 4 weken plannen we een opvolgsessie in voor verdere begeleiding en bijsturing om zo een steeds persoonlijker voedingsadvies te creëren. (30 min.)

Als je tussen de afspraken door vragen hebt, kun je altijd contact opnemen.

Of je nu gewicht wilt verliezen, meer energie wilt krijgen, of specifieke gezondheidsproblemen wilt aanpakken, ik kan je helpen om je doelen te bereiken en een gezonder, gelukkiger leven te leiden.


Dit voedingscoaching traject kan zowel in de praktijk te Ruddervoorde of Kruishoutem als online plaatsvinden.  

De prijs voor jouw gepersonaliseerd voedingscoaching traject, bedraagt 240€.

Contacteer mij voor bijkomende informatie of voor het maken van een afspraak:

Carlos: 0476 174 273
voedingscoach.innerbalance@gmail.com   

 

Hieronder vind je enkele reviews:

  • Klant met MS-klachten:
    'Vooral pijnklachten verdwijnen en voel me inderdaad fitter.  Geen zin in suikers.... zeer aangenaam verrast en zeer blij.'
  • Klant die bij start van voedingscoaching traject constante pijnklachten had:
    'Voedingsadvies op maat... al meer dan 3 maanden bezig en zeer content.  'k Zal niet meer terugkeren naar men oud patroon.'